آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ته چین اسفناج و مرغ

مواد لازم:

برنج      ۴ پیمانه     اسفناج    ۱ کیلو    تخم مرغ    ۳ عدد

ماست    ۱ پیمانه      پیاز       ۲ عدد     رب انار      ۴ ق غ

زعفران   ۳ ق غ

موادلازم:

اسفناج شسته و خرد شده را بپزید. پیاز ها را سرخ کرده و با اسفناج و رب انار مخلوط می کنیم. مرغ را می پزیم.

برنج را ابکش کرده و با ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کرده و نصف آن را در ظرف چرب شده میریزیم و مخلوط اسفناج را ریخته و مرغ ریش شده را ریخته و بقیه برنج را بریزیم و با قاشق روی آن فشار میدهیم.روی آن فایل کشیده در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱ ساعت بپزیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی