مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه اسفناج ۱ کیلو تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد رب انار ۴ ق غ
زعفران ۳ ق غ
موادلازم:
اسفناج شسته و خرد شده را بپزید. پیاز ها را سرخ کرده و با اسفناج و رب انار مخلوط می کنیم. مرغ را می پزیم.
برنج را ابکش کرده و با ماست و تخم مرغ و زعفران مخلوط کرده و نصف آن را در ظرف چرب شده میریزیم و مخلوط اسفناج را ریخته و مرغ ریش شده را ریخته و بقیه برنج را بریزیم و با قاشق روی آن فشار میدهیم.روی آن فایل کشیده در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱ ساعت بپزیم.