آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پیچک گوشت

مواد لازم برای خمیر:

آرد                 مقدار لازم           مایه خمیر               1 ق س             شکر                 1 ق چ 

نمک               1 ق چ                شیر ولرم                1/2 پیمانه        روغن زیتون         1/4 پیمانه 

مواد رویه:

پیاز                1 عدد                گوشت چرخ کرده      100 گرم            فلفل دلمه ای      1 عدد

قارچ               100 گرم           پنیر خامه ای            50 گرم              پنیر پیتزا            150 گرم            

نمک وفلفل        مقدار لازم  

طرز تهیه: 

مایه خمیر و شکر و شیر ولرم را مخلوط میکنیم تا عمل آید. بعد آرد و نمک و روغن را اضافه کرده ورز میدهیم( شاید مقدار آرد کم یا زیاد شود، باید تا زمانی آرد اضافه کرد که خمیر به دست نچسبد).این خمیر باید یک ساعت بماند تا دو برابر شود.

پیاز را تفت داده و گوشت را هم تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و نمک وفلفل را هم اضافه میکنیم. 

خمیر را با وردنه پهن کرده و روی آن پنیر خامه ای ریخته و مواد تفت داده را میریزیم. پنیر پیتزا روی مواد میریزیم و خمیر را روی مواد برگردانده و در فر 200 درجه 25 دقیقه قرار میدهیم. قبل از اینکه در فر قرار دهیم میتوان روی خمیر مخلوط زرده تخم مرغ و 1 ق شیر مالیده و کمی کنجد بپاشیم.

میتوان به جای تفت دادن قارچ در این غذا و یا غذاهای دیگر از روش بلانچ کردن استفاده کرد. در این روش قارچ را اسلاید کرده و یا به صورت کامل در آب جوش ریخته و آبلیمو و نمک اضافه کرده و 5 دقیقه بعد آبکش میکنیم. این قارچ را میتوان در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد.

  • ۹۳/۱۱/۱۹

پیچک گوشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی