مواد لازم:
مرغ خام چرخ شده 500 گرم تخم مرغ 1 عدد سس خردل 1 ق غ
سیب زمینی پخته 350 گرم پنیر پیتزا 100 گرم نخود فرنگی 1/4 پیمانه
هویج پخته 2 عدد قارچ پخته 1/4 پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد
هویج نگینی 1/4 پیمانه سیاه دانه یا کنجد برای تزیین نمک و فلفل میزان لازم
مواد سس:
کره 50 گرم رب 1/3 پیمانه آب مرغ 1/2 پیمانه
آبلیمو 1 ق س نمک و فلفل میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ و سیب زمینی و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل و سس خردل در دستگاه غذاساز مخلوط میکنیم.
به این مواد تخم مرغ و هویج نگینی و قارچ و نخود فرنگی را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم.
این مواد را به دو قسمت تقسیم میکنیم. روی یک نایلون چرب شده کنجد یا سیاه دانه پاشیده و نصف مواد را به ضخامت یک سانت روی نایلون پهن میکنیم.و هویج پخته شده وسط آن قرار داده و به کمک نایلون آن را رول میکنیم.دو طرف رولت را باید ببندیم.
رولت را روی فویل چرب شده در سینی فر می گذاریم. روی آن زرده تخم مرغ مالیده و در فر 160 درجه به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت بماند. بعد از سرد شدن برش میدهیم.
برای تهیه سس رب را در کره تفت داده و آب مرغ ، آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود.