آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

مرغ خام چرخ شده     500 گرم          تخم مرغ                 1 عدد               سس خردل            1 ق غ

سیب زمینی پخته       350 گرم          پنیر پیتزا                 100 گرم          نخود فرنگی           1/4 پیمانه

هویج پخته                2 عدد              قارچ پخته                1/4 پیمانه       زرده تخم مرغ        1 عدد

هویج نگینی               1/4 پیمانه       سیاه دانه یا کنجد      برای تزیین        نمک و فلفل            میزان لازم

مواد سس:

کره                           50  گرم            رب                         1/3 پیمانه          آب مرغ               1/2 پیمانه

آبلیمو                       1 ق س             نمک و فلفل              میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ و سیب زمینی و پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل و سس خردل در دستگاه غذاساز مخلوط میکنیم.

به این مواد تخم مرغ و هویج نگینی و قارچ و نخود فرنگی را اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم.

این مواد را به دو قسمت تقسیم میکنیم. روی یک نایلون چرب شده کنجد یا سیاه دانه پاشیده و نصف مواد را به ضخامت یک سانت روی نایلون پهن میکنیم.و هویج پخته شده وسط آن قرار داده و به کمک نایلون آن را رول میکنیم.دو طرف رولت را باید ببندیم.

رولت را روی فویل چرب شده در سینی فر می گذاریم. روی آن زرده تخم مرغ مالیده و در فر 160 درجه به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت بماند. بعد از سرد شدن برش میدهیم.

برای تهیه سس رب را در کره تفت داده و آب مرغ ، آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی