آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

آش بلغور تبریزی

مواد لازم:
آب گوشت      ١/٥ لیتر       ماهیچه            1 عدد              نخود                 ١/٣ پیمانه
پیازداغ          ١٥ گرم         لوبیا چیتی       ١/٣ پیمانه         بلغور گندم          ١ پیمانه
عدس            ٢پیمانه        برنج                 ١ پیمانه            سبزی                 ٤٠٠ گرم
زرد چوبه        ١ ق چ         تخم گشینیز      ١ ق چ              روغن مایع           به مقدار لازم
کشک              ٥٠٠ گرم      نمک و فلفل        مقدار لازم        سیر داغ              برای تزیین
نعنا داغ          برای تزیین

طرز تهیه:
نخود را به همراه گوشت به داخل قابلمه ریخته و آب را به ان اضافه میکنیم و زمانی که آب جوش آمد ٢/٣ از پیاز داغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت و نیم پخته شود، بعد به ان بلغور گندم و لوبیا چیتی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ٣٠ دقیقیه به همراه بقیه مواد پخته شود. بعد از گذشت دو ساعت عدس و برنج را نیز اضافه نموده و یک ساعت دیگر نیز اجازه پخت می دهیم.زمان مورد نیاز برای آش ما ٤ الی٤/٥ می باشد. در ٣٠ دقیقه پایانی سبزی را اضافه می کنیم، زردچوبه و پودر گشنیز را جداگانه در ماهیتابه ای تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.گوشت را در زمانهای پایانی از آش بیرون بیاورید و از استخوان جدا کرده و خوب بکوبید و مجدد به آش اضافه کنید.بقیه پیاز داغ را به آش اضافه کنید و در ١٠ دقیقه آخر کشک را اضافه نموده و در نهایت آش را با سیر داغ، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی