مواد لازم:
آب گوشت ١/٥ لیتر ماهیچه 1 عدد نخود ١/٣ پیمانه
پیازداغ ١٥ گرم لوبیا چیتی ١/٣ پیمانه بلغور گندم ١ پیمانه
عدس ٢پیمانه برنج ١ پیمانه سبزی ٤٠٠ گرم
زرد چوبه ١ ق چ تخم گشینیز ١ ق چ روغن مایع به مقدار لازم
کشک ٥٠٠ گرم نمک و فلفل مقدار لازم سیر داغ برای تزیین
نعنا داغ برای تزیین
طرز تهیه:
نخود را به همراه گوشت به داخل قابلمه ریخته و آب را به ان اضافه میکنیم و زمانی که آب جوش آمد ٢/٣ از پیاز داغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت و نیم پخته شود، بعد به ان بلغور گندم و لوبیا چیتی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ٣٠ دقیقیه به همراه بقیه مواد پخته شود. بعد از گذشت دو ساعت عدس و برنج را نیز اضافه نموده و یک ساعت دیگر نیز اجازه پخت می دهیم.زمان مورد نیاز برای آش ما ٤ الی٤/٥ می باشد. در ٣٠ دقیقه پایانی سبزی را اضافه می کنیم، زردچوبه و پودر گشنیز را جداگانه در ماهیتابه ای تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.گوشت را در زمانهای پایانی از آش بیرون بیاورید و از استخوان جدا کرده و خوب بکوبید و مجدد به آش اضافه کنید.بقیه پیاز داغ را به آش اضافه کنید و در ١٠ دقیقه آخر کشک را اضافه نموده و در نهایت آش را با سیر داغ، نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.