آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پیتزا قیفی

مواد لازم:

مایه خمیر       1 ق س        آب                1/2 لیوان           شیر                 1/2 لیوان

روغن زیتون     1/4پیمانه    نمک               مقدار لازم            شکر                1 ق س

آرد                مقدار لازم

مواد رویه:

پیاز              1 عدد           سینه مرغ        1 عدد                 فلفل دلمه ای     1 عدد

قارچ             200 گرم     ادویه و نمک      مقدار لازم           ذرت                 100 گرم

پنیر پیتزا       100 گرم     آویشن             مقدار لازم           رب                  1 ق س

طرز تهیه:

 ابتدا مایه خمیر و شکر را در آب ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید. بعد از گذشت 5 دقیقه نمک و روغن و آرد و شیر ولرم را اضافه کرده و ورز میدهیم. این خمیر 1 ساعت در محیط گرم بماند تا خمیر پف کند.

بعد از 1 ساعت خمیر را با وردنه به صورت مستطیل 30 در 20 و به قطر نیم سانت پهن کرده و برشهایی به عرض 1 سانت میزنیم. هر برش را دور یک قیف چرب شده میپیچیم و درسینی چرب شده قرار داده و در فر 190 درجه 20 دقیقه بماند تا بپزد. 

پیاز را تفت داده و سینه مرغ ریز خرد شده را هم اضافه میکنیم.قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت و ادویه و آویشن و نمک و رب را اضافه کرده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. این مواد را از روی حرارت برداشته و داخل قیف های آماده میریزیم.

چون این مواد داخل قیف ریخته میشود باید کاملا ریز خرد شود. مواد باید وقتی داغ است داخل قیف ریخته شود. قیف نباید خیلی چرب باشد چون خمیر روی قیف نمی ایستد. به جای شیر برای درست کردن خمیر میتوان از آب استفاده کرد. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی