مواد لازم:
مایه خمیر 1 ق س آب 1/2 لیوان شیر 1/2 لیوان
روغن زیتون 1/4پیمانه نمک مقدار لازم شکر 1 ق س
آرد مقدار لازم
مواد رویه:
پیاز 1 عدد سینه مرغ 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 200 گرم ادویه و نمک مقدار لازم ذرت 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم آویشن مقدار لازم رب 1 ق س
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر و شکر را در آب ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید. بعد از گذشت 5 دقیقه نمک و روغن و آرد و شیر ولرم را اضافه کرده و ورز میدهیم. این خمیر 1 ساعت در محیط گرم بماند تا خمیر پف کند.
بعد از 1 ساعت خمیر را با وردنه به صورت مستطیل 30 در 20 و به قطر نیم سانت پهن کرده و برشهایی به عرض 1 سانت میزنیم. هر برش را دور یک قیف چرب شده میپیچیم و درسینی چرب شده قرار داده و در فر 190 درجه 20 دقیقه بماند تا بپزد.
پیاز را تفت داده و سینه مرغ ریز خرد شده را هم اضافه میکنیم.قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت و ادویه و آویشن و نمک و رب را اضافه کرده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. این مواد را از روی حرارت برداشته و داخل قیف های آماده میریزیم.
چون این مواد داخل قیف ریخته میشود باید کاملا ریز خرد شود. مواد باید وقتی داغ است داخل قیف ریخته شود. قیف نباید خیلی چرب باشد چون خمیر روی قیف نمی ایستد. به جای شیر برای درست کردن خمیر میتوان از آب استفاده کرد.