آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پاستای پنه         250 گرم        اسفناج        100 گرم         قارچ              200 گرم

فیله مرغ            3 عدد            جعفری        20 گرم           شیر                600 میلی لیتر

پنیر پیتزا           200 گرم         خامه          1 پیمانه          پیاز                1 عدد

فلفل تند             1 عدد             سیر           2 حبه              لیمو               1 عدد

گوجه گیلاسی     100 گرم         روغن         مقدار لازم        نمک و فلفل      مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز نگینی را تفت داده و سیر را هم اضافه کرله و بعد از دقایقی مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا زمان اضافه کردن اسفناج، جعفری، قارچ و فلفل تند است. بعد پاستای خام، شیر و خامه را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا پاستا بپزد و سس غلیظ شود. بعد گوجه و نمک و فلفل و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.بعد از خاموش کردن حرارت آبلیمو و کمی پنیر پارمسان اضافه میکنیم. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی