مواد لازم:
پاستای پنه 250 گرم اسفناج 100 گرم قارچ 200 گرم
فیله مرغ 3 عدد جعفری 20 گرم شیر 600 میلی لیتر
پنیر پیتزا 200 گرم خامه 1 پیمانه پیاز 1 عدد
فلفل تند 1 عدد سیر 2 حبه لیمو 1 عدد
گوجه گیلاسی 100 گرم روغن مقدار لازم نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز نگینی را تفت داده و سیر را هم اضافه کرله و بعد از دقایقی مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا زمان اضافه کردن اسفناج، جعفری، قارچ و فلفل تند است. بعد پاستای خام، شیر و خامه را اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا پاستا بپزد و سس غلیظ شود. بعد گوجه و نمک و فلفل و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.بعد از خاموش کردن حرارت آبلیمو و کمی پنیر پارمسان اضافه میکنیم.