مواد لازم:
پاستا پنه 250 گرم فیله مرغ 400عدد فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
شیر 1 فنجان آب مرغ 2 فنجان قارچ 100 گرم
پیاز 2 عدد گوجه گیلاسی 150 گرم ادویه فاهیتا 2 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را تفت داده و فیله مرغ خرد شده را هم تفت میدهیم. فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه را هم اضافه میکنیم. باید حرارت را کم کنیم تا مرغ بپزد.
در قابلمه ای شیر و آب مرغ و گوجه گیلاسی و پاستا را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا پاستا بپزد و آب هم کم شده و غلیظ شود. اگر غلیظ شد ولی هنوز پاستا پخته نشده میتوانید کمی شیر یا آب مرغ اضافه کنید تا پاستا پخته شود.
در نهایت همه مواد را مخلوط کرده و میتوانیم کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.
نکته: ادویه فاهیتا شامل نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر سیر، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره، پود پیاز و پودر جعفری میباشد.