مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد اسفناج 500 گرم پنیر پارمسان مقدار لازم
سیر 3 حبه اسپاگتی 500 گرم پنیر ماسکارپونه 100 گرم
نمک مقدار لازم ادویه مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را در تابه به همراه نمک و فلفل سرخ کنید و بعد از سرد شدن به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سیر را در تابه سرخ کنید و به آن اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پنیر ها را اضافه کرده و مرغ را اضافه کنید و در نهایت اسپاگتی آبکش شده را اضافه کنید.
اگر پنیر ماسکارپونه و پارمسان نداشتید از پنیر صبحانه معمولی یا هر پنیر خامه ای استفاده کنید.