آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

اسپاگتی با اسفناج

مواد لازم:

سینه مرغ      1 عدد            اسفناج         500 گرم           پنیر پارمسان         مقدار لازم

سیر               3 حبه            اسپاگتی      500 گرم           پنیر ماسکارپونه     100 گرم

نمک               مقدار لازم      ادویه           مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را در تابه به همراه نمک و فلفل سرخ کنید و بعد از سرد شدن به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. سیر را در تابه سرخ کنید و به آن اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پنیر ها را اضافه کرده و مرغ را اضافه کنید و در نهایت اسپاگتی آبکش شده را اضافه کنید.

اگر پنیر ماسکارپونه و پارمسان نداشتید از پنیر صبحانه معمولی یا هر پنیر خامه ای استفاده کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی