مواد لازم:
مرغ پخته 250 گرم قارچ 250 گرم سفیده تخم مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد آرد 1 ق س سس خردل 1 ق س
کره 25 گرم شیر 1 لیوان پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه:
سفیده و زرده ها را جدا کرده و کنار می گذاریم. کره و آرد را تفت داده و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود. زرده ها را با نمک و فلفل و سس خردل مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و مرغ خرد شده و قارچ تفت داده را اضافه میکنیم. سفیده ها را در ظرفی میزنیم تا سفت شود و به مواد قبلی که سرد شده اند اضافه کرده و دورانی هم میزنیم. مواد را در قالب چرب شده ریخته و پنیر پیتزا هم میریزیم و در فر 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار میدهیم. بهتر است در ظرف بزرگی آب ریخته و قالب را در آن قرار دهیم تا غذا به روش بن ماری پخته شود.