آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

سوفله مرغ و قارچ

مواد لازم:

مرغ پخته     250 گرم        قارچ       250 گرم         سفیده تخم مرغ      2 عدد

تخم مرغ       2 عدد            آرد         1 ق س            سس خردل           1 ق س

کره            25 گرم          شیر       1 لیوان            پنیر پیتزا               100 گرم

طرز تهیه:

سفیده و زرده ها را جدا کرده و کنار می گذاریم.  کره و آرد را تفت داده و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود. زرده ها را با نمک و فلفل و سس خردل مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و مرغ خرد شده و قارچ تفت داده را اضافه میکنیم. سفیده ها را در ظرفی میزنیم تا سفت شود و به مواد قبلی که سرد شده اند اضافه کرده و دورانی هم میزنیم. مواد را در قالب چرب شده ریخته و پنیر پیتزا هم میریزیم و در فر 180 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار میدهیم. بهتر است در ظرف بزرگی آب ریخته و قالب را در آن قرار دهیم تا غذا به روش بن ماری پخته شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی