آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

سالاد تبوله

مواد لازم:

خیار             2 عدد           گوجه           2 عدد            پیازچه     7 ساقه

جعفری          2/3 پیمانه     نعنا             1/3 پیمانه     آبلیمو        1/2 پیمانه

روغن زیتون   1/3 پیمانه    بلغور گندم    2 ق س 

طرز تهیه:

بلغور گندم را 1 الی 2 ساعت خیس کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و 1 ساعت در یخچال بماند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی