مواد لازم:
پاستا 1بسته کالباس 1 پیمانه زیتون 1/2 پیمانه
ذرت 1 پیمانه قارچ 1 پیمانه روغن زیتون 3 ق غ
سس مایونز 3 ق غ آبلیمو 1 ق غ نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
پاستا را آبکش کنید و روی آن کمی آب سرد بریزید و بعد از خنک شدن با روغن زیتون مخلوط کنید. قارچ را خرد کرده و در آب جوش به همراه نمک و آبلیمو به مدت 5 دقیقه بلانچه کنید. کالباس و زیتون را خرد کرده و همه مواد به غیر از پاستا را در ظرفی ریخته و با سس مایونز و آبلیمو مخلوط کنید. در نهایت پاستا را به این مواد اضافه کنید. این سالاد بهتر است 2 ساعت در یخچال باشد.در شورت تمایل میتوانید از هویج رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده هم استفاده کنید.