آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:
برنج                      ٤ پیمانه           گوشت چرخ کرده       ٤٠٠ گرم           پیاز                        ١ عدد
کدو حلوایی            ٣ پیمانه           کدو کامل                  ١ عدد             کره                         ٥٠ گرم
دارچین                   ١ ق.چ             فلفل سیاه                 ١/٢ ق.چ          زعفران دم کرده       ٣ ق.س
ادویه دلخواه           ١ ق.چ             شکر                          ٢ ق.س           آبلیموترش              ٢ ق.س
پیاز سرخ شده        ١/٢ پیمانه        نمک                           به میزان لازم

روش تهیه :
ابتدا برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید ؛
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل سیاه ، ادویه دلخواه ، نمک مخلوط کرده و بصورت قلقلی دراوردید و در روغن سرخ کنید.
کدو حلوایی پوست گرفته و مکعبی خرد شده را جداگانه سرخ کنید .
در ظرفی برنج آبکش شده ، گوشت های قلقلی سرخ شده ، کدو سرخ شده ، زعفران دم کرده و دارچین و پیاز سرخ شده را مخلوط کنید
کدو را از وسط نصف کنید و دانه های داخل ان را خارج کرده و به کمک قاشق ریشه های داخل ان را خارج کنید
پوست کدوها را با روغن چرب کنید و داخل کدوها را به مخلوط شکر ، کره ذوب شده ، زعفران دم کرده و آبلیموترش آغشته کنید .
از مخلوط برنج و گوشت داخل کدو ها را پر کنید
در طبقه وسط فر با دمای ١٧٠ درجه سانتیگراد به مدت ١/٥-٢ ساعت قراردهید تا بپزد.

به نظر من بهتر است از کدوی سرخ شده در برنج صرف نظر کنیم

  • ۹۶/۱۰/۰۱

پلو کدوحلوایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی