مواد لازم:
برنج ٤ پیمانه گوشت چرخ کرده ٤٠٠ گرم پیاز ١ عدد
کدو حلوایی ٣ پیمانه کدو کامل ١ عدد کره ٥٠ گرم
دارچین ١ ق.چ فلفل سیاه ١/٢ ق.چ زعفران دم کرده ٣ ق.س
ادویه دلخواه ١ ق.چ شکر ٢ ق.س آبلیموترش ٢ ق.س
پیاز سرخ شده ١/٢ پیمانه نمک به میزان لازم
روش تهیه :
ابتدا برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید ؛
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل سیاه ، ادویه دلخواه ، نمک مخلوط کرده و بصورت قلقلی دراوردید و در روغن سرخ کنید.
کدو حلوایی پوست گرفته و مکعبی خرد شده را جداگانه سرخ کنید .
در ظرفی برنج آبکش شده ، گوشت های قلقلی سرخ شده ، کدو سرخ شده ، زعفران دم کرده و دارچین و پیاز سرخ شده را مخلوط کنید
کدو را از وسط نصف کنید و دانه های داخل ان را خارج کرده و به کمک قاشق ریشه های داخل ان را خارج کنید
پوست کدوها را با روغن چرب کنید و داخل کدوها را به مخلوط شکر ، کره ذوب شده ، زعفران دم کرده و آبلیموترش آغشته کنید .
از مخلوط برنج و گوشت داخل کدو ها را پر کنید
در طبقه وسط فر با دمای ١٧٠ درجه سانتیگراد به مدت ١/٥-٢ ساعت قراردهید تا بپزد.
به نظر من بهتر است از کدوی سرخ شده در برنج صرف نظر کنیم