آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم 

کره          50 گرم           هویج               300 گرم       پیاز داغ            1/2 پیمانه

به            300 گرم          گردو               1/2 پیمانه     کشمش             1/2 پیمانه

ماش        1 پیمانه           عدس               1 پیمانه        برنج                 4 پیمانه  

هل          1 ق چ             دارچین             1 ق چ          جوزهندی           1/2 ق چ

زیره        1 ق چ              فلفل سیاه         1/2 ق چ       زنجبیل تازه        1 ق س

زعفران     مقدار لازم        کنجد                1 پیمانه        کتف و بال مرغ    1 کیلو

طرز تهیه

 ماش را در ماهیتابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن تفت می دهیم و بعد هم می پزیم. عدس را هم می پزیم.

هویچ و به رنده شده را با کمی کره تفت می دهیم و پیاز داغ را اضافه می کنیم. و ماش و عدس اماده را  هم اضافه می کنیم. کشمش را هم در ظرفی تفت داده و به همراه گردو اضافه می کنیم. بعد ادویه ها و زعفران و کنچد را هم اضافه می کنیم.

یک طرف کتف و بال مرغ را تفت می دهیم. برنج را هم ابکش می کنیم. در ته قابلمه کمی روغن می ریزیم و کتف و بال مرغ را  از طرفی که سرخ نکرده ایم در ته قابلمه می چینیم و برنج را می ریزیم و لابلای برنج از مواد اماده می ریزیم. بعد از 20 دقیقه برنج دم می کشد.

  • ۹۳/۱۱/۰۶

پلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی