مواد لازم
کره 50 گرم هویج 300 گرم پیاز داغ 1/2 پیمانه
به 300 گرم گردو 1/2 پیمانه کشمش 1/2 پیمانه
ماش 1 پیمانه عدس 1 پیمانه برنج 4 پیمانه
هل 1 ق چ دارچین 1 ق چ جوزهندی 1/2 ق چ
زیره 1 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ زنجبیل تازه 1 ق س
زعفران مقدار لازم کنجد 1 پیمانه کتف و بال مرغ 1 کیلو
طرز تهیه
ماش را در ماهیتابه ریخته و بدون اضافه کردن روغن تفت می دهیم و بعد هم می پزیم. عدس را هم می پزیم.
هویچ و به رنده شده را با کمی کره تفت می دهیم و پیاز داغ را اضافه می کنیم. و ماش و عدس اماده را هم اضافه می کنیم. کشمش را هم در ظرفی تفت داده و به همراه گردو اضافه می کنیم. بعد ادویه ها و زعفران و کنچد را هم اضافه می کنیم.
یک طرف کتف و بال مرغ را تفت می دهیم. برنج را هم ابکش می کنیم. در ته قابلمه کمی روغن می ریزیم و کتف و بال مرغ را از طرفی که سرخ نکرده ایم در ته قابلمه می چینیم و برنج را می ریزیم و لابلای برنج از مواد اماده می ریزیم. بعد از 20 دقیقه برنج دم می کشد.