مواد لازم:
پاستا فتوچینی ۲۰۰ گرم اسفناج ۲ پیمانه گوجه گیلاسی ۸ عدد
ریحان ۱ پیمانه سیر ۲ حبه قارچ ۲پیمانه
بادام زمینی ۵۰ گرم لیموترش تازه ۱عدد پنیرپارمسان ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا ریحان و ۱ حبه سیر و لیموترش و روعن زیتون و بادام زمینی و نصف پنیر و نمک و فلفل را در غذاساز ریخته و مخلوط میکنیم. ۱ حبه سیر را در روغن تفت داده و قارچ را کمی تفت میدهیم و اسفناج را اضافه میکنیم و گوجه گیلاسی را هم اضافه میکنیم. پاستا را ابکش میکنیم و این مواد را با پاستا مخلوط کرده و کمی پنیر اضافه میکنیم.