آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ناگت مرغ

مواد لازم:

مرغ چرخ کرده        500گرم              سس خردل      1 ق س              پیاز                      1 عدد                   

پنیر پیتزا               100 گرم             نمک و فلفل      مقدار لازم          آرد سوخاری            مقدار لازم

سیر                     2حبه 

طرز تهیه:

مرغ را دوبار چرخ میکنیم (بهتر است مخلوط ران و سینه باشد). پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم. مرغ و سس خردل  و سیر و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط کرده ورز داده و 1 ساعت در یخچال می گذاریم. مقداری از این خمیر را روی مقداری آرد سوخاری پهن کرده و با قالب برش داده و  در روغن سرخ میکنیم. میتوان مثل کتلت با دست درست کرد. 

  • ۹۴/۰۲/۰۶

ناگت

ناگت مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی