مواد لازم:
مرغ چرخ کرده 500گرم سس خردل 1 ق س پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم نمک و فلفل مقدار لازم آرد سوخاری مقدار لازم
سیر 2حبه
طرز تهیه:
مرغ را دوبار چرخ میکنیم (بهتر است مخلوط ران و سینه باشد). پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم. مرغ و سس خردل و سیر و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط کرده ورز داده و 1 ساعت در یخچال می گذاریم. مقداری از این خمیر را روی مقداری آرد سوخاری پهن کرده و با قالب برش داده و در روغن سرخ میکنیم. میتوان مثل کتلت با دست درست کرد.