آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

لازانیا          به مقدار لازم        اسفناج          1 کیلوگرم       قارچ                     500 گرم    

کره            30 گرم              سیر              3 حبه            پنیر صبحانه            300 گرم

جعفری        50 گرم              پنیرپارمزان     3 ق.س          نمک وفلفل سیاه      به میزان لازم

مواد مورد نیاز سس پنیر:

شیر                   3 پیمانه        آرد                3 ق.س       کره               30 گرم

عصاره سبزیجات    1 عدد           جوزهندی       1/2 عدد     پنیرموتزارلا      150 گرم

خامه                   100 گرم

روش تهیه :

برگ های اسفناج را پاک کنید، بشویید و خرد کنید و همراه با سیر و کره درون تابه تفت دهید.

در انتهای تفت دادن قارچ های ورقه ای خردشده را به آن اضافه کنیدو زمان دهید تا آب مواد جذب شود. سپس پنیر صبحانه و جعفری خردشده همراه با نمک و فلفل سیاه و پودر پنیرپارمزان به مواد افزوده و از روی حرارت بردارید.

سس پنیر را نیز آماده کنید.

ارد را همراه با کره درون شیرجوش تفت دهید سپس شیر سرد را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشود. سپس جوز هندی و عصاره سبزیجات و پنیرموتزارلای رنده شده را افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و زمان دهید روی حرارت مواد به غلظت ماست چکیده شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

کف ظرف مخصوص فر را چرب کنید؛ یک لایه لازانیا در آن قرار دهید سپس یک لایه از مواد اسفناج و سپس سس پنیر؛ بعد یک لایه لازانیا و مواد اسفناج و سس پنیر و در نهایت یک لایه لازانیا و اخرین لایه با سس پنیر روی لازانیاها را بپوشانید و به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سطح روی آن برشته شود.

نوعی دیگر از این لازانیا

مواد لازم

روغن زیتون      1 ق س            پیاز                      1/3 پیمانه       سیر                      1 حبه

رب گوجه          2 ق س           گوجه فرنگی          2 عدد              ریحان خرد شده    1 ق چ

شکر                 1/4 ق چ         نمک و فلفل            کمی                 لازانیای خشک       مقدار لازم
اسفناج             300 گرم          پنیر سفید              3/4 پیمانه     پنیر موتزارلا           1/4 پیمانه 

پنییر پارمسان    1/4 پیمانه       سفیده تخم مرغ    1 عدد

طرز تهیه:
برای سس ، روغن زیتون را ور یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم پیاز وسیر را در روغن داغ ریخته حرارت میدیم تاپیاز نرم شود گوجه ها رب ریحان شکر نمک وفلفل رو اضافه کنید میگذاریم تا به جوش بیاد زیر شعله رو کم کنید 5 دقیقه بگذارید تا بجوشد (در ظرف رو نگذارید) تا به غلظت دلخواه برسد
در این فاصله لازانیا هارا طبق دستور بسته اماده کنید بعد از ابکشی میگذاریم تا اب اضافی ان برود
برای موار داخل رولت آب اسفناج هارو میگیریم در یک کاسه ریحان وپنیر هارو مخلوط میکنیم سپس اسفناج وسفیده تخم مرغ هارو به ان اضافه میکنیم خوب بهم زده تا یکنواخت شود
فر را در درجه 350 فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد گرم کرده در این فاصله رولت هارو میپیچیم به این ترتیب که روی هر ورقه ابتدا مخلوط اسفناج رو میریزیم به طور یکنواخت ولوله میکنیم رولت ها را دو تا دوتا در ظرف مخصوص فر گذاشته مقداری سس روی ان میدهیم وحدود 25 دقیقه بعد غدا آماده است.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی