آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

خورش بامیه

مواد لازم:

گوشت     300 گرم                 بامیه        750گرم           سیب زمینی         1 عدد 

رب          2 ق س                   پیاز          1 عدد                تمبر هندی           100 گرم

نمک         مقدار لازم                ادویه        مقدار لازم           سیر                  3 حبه 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه میکنیم. بعد از تفت گوشت آب و ادویه و سیر را اضافه کرده و آب اضافه میکنیم. وقتی گوشت پخت بامیه های تفت داده و  سیب زمینی چغندری خرد شده را اضافه میکنیم. در نهایت تمبر هندی و نمک را اضافه میکنیم.

قبل از سرو میتوان حبه های سیر را از قابلمه درآورد. میتوان سیر را به کلی از غذا حذف کرد و عطر سیر در این غذا عالی است. میتوان سیب زمینی را سرخ کرد و مانند خورش قیمه بعد از پخت در بشقاب کنار خورش گذاشت. تمبر هندی را باید نیم ساعت قبل از استفاده در آب جوش ریخت. وقتی در آب حل شد از صافی گذراند و در خورش ریخت. به جای تمبر هندی میتوان از رب آلوچه و یا رب انار ترش  و یا غوره استفاده کرد.

  • ۹۴/۰۴/۲۱

خورش بامیه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی