مواد لازم:
گوشت 300 گرم بامیه 750گرم سیب زمینی 1 عدد
رب 2 ق س پیاز 1 عدد تمبر هندی 100 گرم
نمک مقدار لازم ادویه مقدار لازم سیر 3 حبه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه میکنیم. بعد از تفت گوشت آب و ادویه و سیر را اضافه کرده و آب اضافه میکنیم. وقتی گوشت پخت بامیه های تفت داده و سیب زمینی چغندری خرد شده را اضافه میکنیم. در نهایت تمبر هندی و نمک را اضافه میکنیم.
قبل از سرو میتوان حبه های سیر را از قابلمه درآورد. میتوان سیر را به کلی از غذا حذف کرد و عطر سیر در این غذا عالی است. میتوان سیب زمینی را سرخ کرد و مانند خورش قیمه بعد از پخت در بشقاب کنار خورش گذاشت. تمبر هندی را باید نیم ساعت قبل از استفاده در آب جوش ریخت. وقتی در آب حل شد از صافی گذراند و در خورش ریخت. به جای تمبر هندی میتوان از رب آلوچه و یا رب انار ترش و یا غوره استفاده کرد.