آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:
مرغ                 ٢٥٠گرم           قارچ             ١٠٠گرم                  فلفل دلمه            ٢قاشق
گوجه فرنگی      ٣عدد            بادمجان        1کیلو                   پیاز سرخ شده      ٢قاشق
رب                    ٢قاشق         نمک و فلفل     به بمیزان لازم      پودر آویشن           1/2 ق چ
پنیر پیتزا           ٢٠٠گرم

سس بشامل یک پیمانه شامل:
آرد                    1/3 پیمانه    کره               ٤٠گرم                   شیر                    1پیمانه
نمک و فلفل        بمیزان لازم

طرز تهیه:
فیله مرغ یا سینه مرغ نگینی را به همراه پیاز سرخ شده تفت داده نمک و فلفل سیاه به همراه آویشن اضافه کرده تفت داده قارچ سرخ شده به همراه فلفل دلمه ریز شده را اضافه کرده در انتها رب گوجه همه را تفت داده کنار می گذاریم. بادمجانها را پوست کنده برش داده سرخ می کنیم. آرد و کره را کمی تفت داده سپس شیرو اضافه کرده همزده تا سس یکدستی بوجود بیاید کمی نمک و فلفل به سس اضافه می کنیم. داخل ظرف مناسبی را چرب کرده گوجه های اسلایس شده را چیده روی ان بادمجانها و سپس مواد مرغ سپس سس بشامل و در نهایت پنیر پیتزا ریخته و در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ قرار می دهیم.

به جای بادمجان میتوان از کدو هم استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی