مواد لازم:
مرغ ٢٥٠گرم قارچ ١٠٠گرم فلفل دلمه ٢قاشق
گوجه فرنگی ٣عدد بادمجان 1کیلو پیاز سرخ شده ٢قاشق
رب ٢قاشق نمک و فلفل به بمیزان لازم پودر آویشن 1/2 ق چ
پنیر پیتزا ٢٠٠گرم
سس بشامل یک پیمانه شامل:
آرد 1/3 پیمانه کره ٤٠گرم شیر 1پیمانه
نمک و فلفل بمیزان لازم
طرز تهیه:
فیله مرغ یا سینه مرغ نگینی را به همراه پیاز سرخ شده تفت داده نمک و فلفل سیاه به همراه آویشن اضافه کرده تفت داده قارچ سرخ شده به همراه فلفل دلمه ریز شده را اضافه کرده در انتها رب گوجه همه را تفت داده کنار می گذاریم. بادمجانها را پوست کنده برش داده سرخ می کنیم. آرد و کره را کمی تفت داده سپس شیرو اضافه کرده همزده تا سس یکدستی بوجود بیاید کمی نمک و فلفل به سس اضافه می کنیم. داخل ظرف مناسبی را چرب کرده گوجه های اسلایس شده را چیده روی ان بادمجانها و سپس مواد مرغ سپس سس بشامل و در نهایت پنیر پیتزا ریخته و در فر ١٨٠ درجه بمدت ٣٠ قرار می دهیم.
به جای بادمجان میتوان از کدو هم استفاده کرد.