آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

کراکت مرغ

مواد لازم:

سینه ی مرغ چرخ شده          500گرم            سیب زمینی پخته          250 گرم          تخم مرغ       4 عدد

سس خردل                        2 ق س              سیر رنده شده              2حبه               پنیر پیتزا       100گرم                          

نمک وفلفل                        به مقدار لازم        ادویه                        به مقدار لازم      آرد               2 ق س

طرز تهیه:

مرغ را چرخ کرده و به همراه سیب زمینی پخته و رنده شده و 2 تخم مرغ و سس خردل و سیر و نمک و فلفل را در غذاساز ریخته تا مخلوط شود.مواد را در سینی فر چرب شده و چرب شده ریخته و به قطر نیم الی 1 سانت پهن میکنیم  و در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار میدهیم. بعد 2 ساعت در یخچال بماند و به دلخواه برش میدهیم. در آرد غلتانده و در تخم مرغ زده و در مخلوط کنجد سفید و سیاه غلتانده و سرخ میکنیم.

این غذا باید تند باشد پس بهتر است از فلفل قرمز استفاده کنید.میتوان این غذا را بعد از برش زدن در فریزر گذاشت و هر وقت خواستید سرخ کنید.  

  • ۹۵/۰۲/۲۸

کراکت مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی