مواد لازم:
برنج 2 پیمانه لپه 1/3 پیمانه پیاز 1 عدد
سبزی دلمه 1/5 پیمانه کلم برگ 1 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم
نمک وفلفل مقدار لازم سرکه 1/2 لیوان رب انار 4 ق س
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه کرده و در نهایت سبزی دلمه و نمک و فلفل و ادویه و رب انار را اضافه میکنیم.برنج را آبکش کرده و لپه را هم نیم پز میکنیم.همه مواد را مخلوط میکنیم کلم را در آبجوش میاندازیم تا نرم شود و یکی یکی برگها را جدا میکنیم.
داخل هر برگ را با مواد آماده پر کرده و در قابلمه ای که ته آن چند برگ کلم گذاشته ایم میچینیم.کمی روغن مایع روی دلمه ها ریخته و 2 لیوان آب وسرکه میریزیم و یک بشقاب روی دلمه ها قرار مروهیم.در قابلمه را میگذاریم تا دلمه ها پخته شود و آب درون قابلمه هم تمام شود.