مواد لازم:
سینه مرغ کامل ١ عدد ادویه تاکو ٤ ق س پنیر خامه ای ١٥٠ گرم
اب داغ ١/٢ پ نمک و فلفل به میزان لازم دیپ پنیر چدار ١ پیمانه
نان به تعداد لازم روغن مایع به میزان لازم
مواد لازم برای ادویه تاکو:
پودر فلفل قرمز ١ ق س پودر سیر ١/٢ ق س پودر پیاز ١/٢ ق س
فلفل پرک ١ ق س اورگانو ١ ق س پودر زیره سبز ١ ق س
پودر پاپریکا ١ ق س فلفل سیاه ١/٢ ق س نمک ١ ق س
روش تهیه:
سینه های مرغ را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا تغیر رنگ دهد
سپس ادویه تاکو ، پنیر خامه ای ، نمک و فلفل و آب اضافه کنید و زمان دهید تا کاملا پخته شود ( ٢-٣ ساعت )
** بعد از پخت نباید اب زیادی داشته باشد
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده ریش ریش کنید دیپ پنیر چدار را اضافه کرده و اجازه دهید مرغ در همان مواد مزه دار شود
نان های لواش ضخیم را بصورت گرد یا مربع برش بزنید و از این مواد به اندازه ١ ق.س روی نان قرار داده نان را رول کرده در سینی فر که کف ان را چرب کرده اید قرار دهید روی رول های نان هم روغن مالیده و به مدت ١٢-١٥ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ساندویچ ها برشته شود
سپس با سس دلخواه سرو کنید.