مواد لازم:
بیسکویت نمکی 70 گرم کره 85 گرم آرد 185 گرم
پنیرخامه ای 85 گرم آب کمی
مواد رویه:
گوشت 180 گرم اسفناج 250 گرم پنیر خامه ای 250 گرم
پیاز 1 عدد تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
بیسکویت را پودر کرده و با کره و آرد و پنیر خامه ای با انگشتان دست مخلوط میکنیم. کمی آب هم اضافه میکنیم تا حالت خمیری ایجاد شود. کف قالب پهن میکنیم.بهتر است قالب کمربندی باشد و قطر 23 سانت
پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه میکنیم. اسفناج را هم اضافه کرده و بعد از اینکه آب اسفناج تمام شد نمک و فلفل اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. بعد از خنک شدن روی خمیر پهن شده میریزیم. تخم مرغها و پنیر خامه ای را مخلوط کرده و روی این مواد ریخته و در فر 180 درجه قرار میدهیم.بعد از نیم ساعت غدا حاضر است.