آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۱
  • ۰

کرپ مرغ

مواد لازم:

تخم مرغ        3 عدد            روغن مایع     1 ق س          آرد            3/4 پیمانه

شیر سرد       1 پیمانه         نمک              کمی

مواد داخل کرپ:

پیاز              1 عدد            فیله مرغ         200 گرم      قارچ          200 گرم 

روغن            مقدار لازم      نشاسته ذرت    1 ق چ           خامه          200 گرم

آبلیمو            کمی

مواد رویه: 

آرد سوخاری    1/4 پیمانه     جعفری           3 ق س        پنیر پیتزا     1 پیمانه 

طرز تهیه:

تخم مرغ را باهمزن 1 دقیقه زده و آرد و نمک را اضافه میکنیم و در نهایت شیر را اضافه کرده و 1 دقیقه میزنیم. این مخلوط 10 دقیقه بماند و بعد در یک تابه کوچک با کمی روغن و با حرارت کم سرخ میکنیم.

پیاز را تفت داده و فیله مرغ و قارچ را اضافه کرده و آبلیمو و نشاسته را هم اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن خامه را اضافه میکنیم. بعد از کمی سرد شدن در داخل کرپها ریخته و لوله کرده و در ظرفی کنار هم میچینیم و روی آن آرد سوخاری و جعفری و پنیر پیتزا ریخته و در فر 180 درجه 15 دقیقه بماند.

  • ۹۴/۰۱/۱۵

کرپ

کرپ مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی