مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 1 ق س آرد 3/4 پیمانه
شیر سرد 1 پیمانه نمک کمی
مواد داخل کرپ:
پیاز 1 عدد فیله مرغ 200 گرم قارچ 200 گرم
روغن مقدار لازم نشاسته ذرت 1 ق چ خامه 200 گرم
آبلیمو کمی
مواد رویه:
آرد سوخاری 1/4 پیمانه جعفری 3 ق س پنیر پیتزا 1 پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ را باهمزن 1 دقیقه زده و آرد و نمک را اضافه میکنیم و در نهایت شیر را اضافه کرده و 1 دقیقه میزنیم. این مخلوط 10 دقیقه بماند و بعد در یک تابه کوچک با کمی روغن و با حرارت کم سرخ میکنیم.
پیاز را تفت داده و فیله مرغ و قارچ را اضافه کرده و آبلیمو و نشاسته را هم اضافه میکنیم. بعد از خاموش کردن خامه را اضافه میکنیم. بعد از کمی سرد شدن در داخل کرپها ریخته و لوله کرده و در ظرفی کنار هم میچینیم و روی آن آرد سوخاری و جعفری و پنیر پیتزا ریخته و در فر 180 درجه 15 دقیقه بماند.