مواد لازم برای خمیر:
آرد 2/5 لیوان مایه خمیر 1 ق س روغن مایع 3 ق س
نمک کمی آب یا شیر 1 لیوان شکر 1 ق س
مواد داخل خمیر:
بادمجان 4 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم نمک و فلفل مقدار لازم پیاز 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر و شکر را در شیر یا آب ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید. روغن مایع و نمک و آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا زمانیکه به دست نچسبد.شاید بیشتر و یا کمتر از 2/5 لیوان آرد مصرف شود. روی خمیر را پوشانده و کنار می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
پیاز را تفت داده و گوشت را هم اضافه میکنیم و در نهایت فلفل دلمه ای و نمک وفلفل اضافه میکنیم.
بعد از آنکه خمیر دوبرابر شد نصف آن را با وردنه در سینی پهن میکنیم و یک ردیف بادمجان سرخ شده میچینیم. از مواد تفت داده میریزیم و در نهایت پنیر پیتزا میریزیم. نصف دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی آن قرار میدهیم .یک زرده تخم مرغ روی خمیر مالیده و در فر 180 درجه نیم ساعت بماند تا روی آن طلایی شود.