آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۱
  • ۰

کاسترل بادمجان

مواد لازم برای خمیر:

آرد             2/5 لیوان       مایه خمیر          1 ق س           روغن مایع            3 ق س

نمک            کمی               آب یا شیر         1 لیوان            شکر                   1 ق س

مواد داخل خمیر:

بادمجان        4 عدد              فلفل دلمه ای    1 عدد             گوشت چرخ کرده     200 گرم

پنیر پیتزا      100 گرم        نمک و فلفل        مقدار لازم        پیاز                     1 عدد 

طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر و شکر را در شیر یا آب ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید. روغن مایع و نمک و آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا زمانیکه به دست نچسبد.شاید بیشتر و یا کمتر از 2/5 لیوان آرد مصرف شود. روی خمیر را پوشانده و کنار می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود.

پیاز را تفت داده و گوشت را هم اضافه میکنیم و در نهایت فلفل دلمه ای و نمک وفلفل اضافه میکنیم. 

بعد از آنکه خمیر دوبرابر شد نصف آن را با وردنه در سینی پهن میکنیم و یک ردیف بادمجان سرخ شده میچینیم. از مواد تفت داده میریزیم و در نهایت پنیر پیتزا میریزیم. نصف دیگر خمیر را هم پهن کرده و روی آن قرار میدهیم .یک زرده تخم مرغ روی خمیر مالیده و در فر 180 درجه نیم ساعت بماند تا روی آن طلایی شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی