مواد لازم:
گوشت سردست گوسفندی
جگر سفید
پیاز
ادویه
نعنا تازه
برای هر نفر 80 گرم گوشت و 40 گرم جگر سفید لازم است. اگر جگر سفید دوست ندارید میتوانید برای هر نفر 120 گرم گوشت استفاده کنید.
طرز تهیه:
گوشت را به همراه پیاز و کمی ادویه نیم پز کنید. جگر سفید را کاملا بپزید. گوشت نیم پز و جگر سفید پخته را به همراه کمی نعنا تازه و یا خشک 2 بار چرخ کنید. ادویه هم اضافه کنید و در ظرفی ریخته و روی حرارت کم به همراه کمی روغن با دست ورز دهید.
در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته کمی دارچین و نعنا خشک و اگر دوست دارید کمی خلال پسته ریخته و به اندازه 100 گرم از مخلوط گوشت را در ماهی تابه پهن میکنیم برای 1 دقیقه درب تابه را میگذاریم و 2 دقیقه هم بدون در روی حرارت باشد.
برای سرو هم کمی نان در بشقاب گذاشته و کمی از آب گوشت را روی نان ریخته و بریانی آماده شده را روی نان برمیگرداینم. این غذا به همراه سبزی و لیمو ترش و دوغ سرو میشدم.