آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

بریانی

مواد لازم:

گوشت سردست گوسفندی       

جگر سفید

پیاز

ادویه

نعنا تازه

برای هر نفر 80 گرم گوشت و 40 گرم جگر سفید لازم است. اگر جگر سفید دوست ندارید میتوانید برای هر نفر 120 گرم گوشت استفاده کنید.

طرز تهیه:

گوشت را به همراه پیاز و کمی ادویه نیم پز کنید. جگر سفید را کاملا بپزید. گوشت نیم پز و جگر سفید پخته را به همراه کمی نعنا تازه و یا خشک 2 بار چرخ کنید. ادویه هم اضافه کنید و در ظرفی ریخته و روی حرارت کم به همراه کمی روغن با دست ورز دهید.

در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته کمی دارچین و نعنا خشک و اگر دوست دارید کمی خلال پسته ریخته و به اندازه  100 گرم از مخلوط گوشت را در ماهی تابه پهن میکنیم برای 1 دقیقه درب تابه را میگذاریم و 2 دقیقه هم بدون در روی حرارت باشد. 

برای سرو هم کمی نان در بشقاب گذاشته و کمی از آب گوشت را روی نان  ریخته و بریانی آماده شده را روی نان برمیگرداینم. این غذا به همراه سبزی و لیمو ترش و دوغ سرو میشدم. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی