مواد لازم:
گوشت ٤٠٠ گرم پیاز ٨٠ گرم اسفناج ٥٠ گرم
گوجه فرنگی ٢ عدد پنیر موتزارلا ٢ پ سس مایونز ١/٢ پ
سس کچاپ ١/٣ پ سس خردل ٢ ق.س پیاز ٢ عدد
قارچ ١٠ عدد نان برگر بزرگ ١ عدد نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه :
گوشت و پیاز(80 گرم ) را به همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و برگرها را داخل قالب گرد با ارتفاع ٢ سانت قالب میزنیم ( ٢ عدد ). برگر ها را در فر یا روی گاز سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن اجازه میدهیم برگرها خنک شود نان را برش زده مقداری از خمیر داخل نان را خارج کرده و خمبر داخل نان را کمی فشرده کنید. سس کچاپ ، مایونز و خردل و کنی نمک و فلفل را مخلوط کنید مقداری کف نان بزنید و سپس یک برگر قرار دهید. نیمی از پنیر موتزارلا رنده شده بریزید. در این مرحله اسفناج ، پیاز ، قارچ ، مقداری از مخلوط سس ها را قرار دهید. مجدد یک برگر. دیگر قرار دهید و روی ان را با پنیر بپوشانید. لایه دوم نان را روی ان قرار دهید داخل فویل بپیچید و یا در فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ دقیقه یا در دستگاه پرس ساندویچ ٢٠ دقیقه قرار دهید.