مواد لازم:
برنج 3 پیمانه آلبالو 500 گرم پیاز داغ 1/2 پیمانه
شکر 2 ق غ ادویه مقدار لازم سینه مرغ 500 گرم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با ادویه و نمک پخته و ریش میکنیم. شکر و آلبالو را روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید و پیاز داغ و مرغ را اضافه میکنیم. بعد از آنکه برنج را آبکش کردیم از این مواد لابلای پلو میریزیم تا دم شود. اگر مواد شما آب زیادی داشته باشد و به ته دیگ برسد ته دیگ شما سوخته و بوی نامطبوع خواهد داشت. میتوان به جای مرغ از گوشت چرخ کرده که به صورت قلقلی درآمده استفاده کرد.