مواد لازم:
مرغ ۴۰۰ گرم روغن زیتون ۵ ق س ماست چکیده ۲۰۰ گرم
گشنیز ۶۰ گرم آب لیموترش ۳ ق س گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲عدد زیره سبز ۱/۲ ق چ فلفل تند ۱ ق چ
سیر ۳حبه نان تاکو مقدار لازم نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را به صورت نواری خرد کرده و با ۱ ق آب لیموترش و ماست چکیده و ۳ ق روغن زیتون و فلفل تند و نمک و زیره و سیر و ۵۰ گرم از گشنیز مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت بماند تا مزه دار شود
بعد از این زمان در کمی روغن تفت داده تا کامل بپزد و در نهایت ۱ پیاز خلالی خرد شده به ان اضافه کنید.
برای درست کردن سس سالسا گوجه فرنگی نگینی خرد شده و باقیمانده آب لیموترش و گشنیز و روغن زیتون و ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید
میتوان این سس را روی حرارت قرار دهید یا به صورت خام مصرف نمایید
روی نان تاکو مقداری از مواد آماده شده را قرار دهید بعد سس بریزید و نوش جان کنید