مواد لازم:
کدو سبز ۲۰۰ گرم پوره گوجه ۱ پیمانه قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد نشاسته ذرت ۳ ق س پیاز ۲ عدد
روغن زیتون ۲ ق س فلفل قرمز ۱/۲ ق چ پونه ۱ ق غ
سس سویا ۲ ق غ جعفری ۱/۲ پیمانه زیره ۱ ق غ
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و فلفل دلمه ای را هم اضافه میکنیم.پوره گوجه و جعفری و قارچ تفت داده یا بلانچ شده را اضافه کرده و بعد از کمی غلیظ شدن پونه و سس سویا و فلفل قرمز و زیره را هم اضافه کنید. در نهایت کدوی سرخ شده را اضافه کنید.
در ظرف دیگری آب و نشاسته ذرت را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا غلیظ شده و کمی پخته شود. بعد این مواد را به ظرف اصلی اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید.