آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پاستا پنه           ۹۰ گرم        اسفناج            ۳۰۰ گرم                قارچ        ۸۰ گرم

پنیر خامه ای     ۴۰ گرم         شیر                ۱۰۰ میلی لیتر         سیر         ۱ حبه

پنیر پارمسان     ۹۰ گرم         نمک و فلفل      مقدار لازم             روغن      مقدار لازم

طرز تهیه:

سیر را تفت داده و اسفناج خرد شده را اضافه میکنیم. بعد از اینکه اسفناج ها نرم شد، قارچ را اضافه کرده و پنیر و شیر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.بعد پاستا ابکش شده را به این مواد اضافه کرده و کمی پنیر پارمسان روی آن میریزیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی