مواد لازم:
پاستا ۵۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۳عدد سیر ۳ حبه ریحان و جعفری مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم روغن مقدار لازم پنیر پارمسان مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را نگینی خرد کرده و بعد از گرفتن تلخی سرخ کنید و کنار بگذارید. قارچ را نگینی درشت خرد کرده و با حرارت بالا تفت دهید و سیر را اضافه کنید. گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه کمی غلیظ شد بادمجان ها و جعفری و ریحان و نمک و فلفل را اضافه کنید. پاستا را ابکش کرده و به این مواد اضافه کنید. کمی از آب پاستا را به این سس اضافه کنید. بعد از اینکه در طرف سرو ریختید روی ان پنیر رنده کنید.
- ۰۲/۰۸/۰۲