آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پاستا               ۵۰۰ گرم          قارچ        ۲۰۰ گرم           گوجه فرنگی            ۵۰۰ گرم

بادمجان           ۳عدد             سیر         ۳ حبه             ریحان و جعفری       مقدار لازم

نمک و فلفل      مقدار لازم      روغن       مقدار لازم        پنیر پارمسان           مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را نگینی خرد کرده و بعد از گرفتن تلخی سرخ کنید و کنار بگذارید. قارچ را نگینی درشت خرد کرده و با حرارت بالا تفت دهید و سیر را اضافه کنید. گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه کمی غلیظ شد بادمجان ها و جعفری و ریحان و نمک و فلفل را اضافه کنید. پاستا را ابکش کرده و به این مواد اضافه کنید. کمی از آب پاستا را به این سس اضافه کنید. بعد از اینکه در طرف سرو ریختید روی ان پنیر رنده کنید.

  • ۰۲/۰۸/۰۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی