مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد اسفناج ۳۰۰ گرم پنیر فتا ۵۰ گرم
نمک و فلفل مقدار لازم سیر ۱ حبه روغن زیتون مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا در قسمت ضخیم سینه مرغ شکافی ایجاد کرده و مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و کنار بگذارید.
پیاز را تفت دهید و سیر و اسفناج را اضافه کنید تا اسفناج بپزد و اب ان تمام شود. در نهایت نمک و فلفل و پنیر را اضافه کنید. بعد از سرد شدن مواد را در شکاف ایجاد شده در سینه مرغ بریزید و مرغ را در تابه رژیمی سرخ کنید. سپس برای پخت بهتر مرغ را در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.
به جای پنیر فتا می تونید از پنیر پیتزا یا پنیر خامه ای و یا به صورت مخلوط چند پنیر استفاده کنید.