آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ژولین مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ          ۲۰۰ گرم          سیب زمینی       ۲ عدد            قارچ       ۱۵۰ گرم

ارد سفید            ۱.۵ ق غ         اب مرغ             ۱/۲ پیمانه      پیاز         ۱ عدد

پنیر پیتزا           ۲۰۰ گرم          اویشن              ۱/۲ ق چ         خامه       ۵۰ گرم

نمک و فلفل        مقدار لازم      جوز هندی         ۱/۲ ق چ          سیر       ۱ حبه

طرز تهیه:

سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل بپزید و به تکه های کوچک تقسیم کنید. سیب زمینی را پخته و آب مرغ و ادویه و نمک به آن اضافه کنید. پیاز را تفت داده و سیر را هم اصافه کنید. ارد را اضافه کرده و کمی تفت داده و بعد قارچ را اضافه کنید و در نهایت شیر و خامه را اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید. مرغ خرد شده را هم اصافه کنید و حرارت را خاموش کنید. 

مخلوط سیب زمینی را درکف طرف مناسبی ریخته و روی ان مواد اماده شده را بریزید و پنیر پیتزا را روی مواد بریزید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بماند تا روی ان طلایی شود.

در این غذا میتوان به جای مرغ پخته شده از مرغی که به صورت نواری خرد کرده و تفت داده اید هم استفاده کنید. به جای اب مرغ هم که به سیب زمینی اصافه میشود شیر اصافه کنید.

  • ۰۲/۰۶/۲۲

ژولین مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی