مواد لازم:
ژامبون ۱۵۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۲ عدد
ارد ۲۰۰ گرم روغن مایع ۱/۴ پیمانه پودر سیر ۲ ق غ
جعفری ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل مقدار لازم پودر سوخاری مقدار لازم
اویشن ۲ ق غ
طرز تهیه:
سیب زمینی را پخته و بکوبید. ۱ عدد تخم مرغ و روغن مایع و ژامبون خرد شده و نمک و فلفل و جعفری و اویشن را اضافه کرده و با دست ورز دهید و ارد را کم کم اصافه کنید تا مواد نه سفت باشد و نه شل.
این مواد ۱ ساعت در یخچال بماند. بعد از این مواد به اندازه یک گردو برداشته در تخم مرغ غلتانده و در پودر سوخاری زده و در روغن سرخ کنید.