مواد لازم:
بادمجان ۳ عدد نخود ۱ پیمانه ماست ۶ ق س
آبلیمو ۲ ق س ارده ۲ ق س نمک و فلفل مقدار لازم
جعفری ۲ ق س سیر ۱ حبه نان ۱ عدد
طرز تهیه:
نخود را با مقداری آب بپزید به طوریکه در پایان کار آبی در قابلمه نباشد. بادمجان را به صورت مکعبی خرد کرده و سرخ کنید و یا کمی روغن به بادمجان ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. نان را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن آغشته کرده و در فر می گذاریم تا کمی خشک شود و تغییر رنگ دهد.
برای سس این غذا هم ماست و آبلیمو و سیر له شده و جعفری خرد شده و ارده و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.
در ظرف سرو کمی از سس ریخته و بعد ماست و نخود را ریخته و دوباره سس روی آن میریزیم و در نهایت نان ها را روی مواد می چینیم. برای تزیین از جعفری خرد شده و انار دانه شده می توان استفاده کرد.
میتوان کدو به همراه بادمجان استفاده کرد. میتوان در این غذا از سیب زمینی مکعبی و سرخ شده هم استفاده کرد. میتوان از مرغ خرد شده و سرخ شده و یا پخته و ریش شده هم استفاده کرد.