آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

فته بادمجان

مواد لازم:

بادمجان           ۳ عدد         نخود         ۱ پیمانه          ماست             ۶ ق س

آبلیمو               ۲ ق س       ارده          ۲ ق س          نمک و فلفل      مقدار لازم

جعفری             ۲ ق س       سیر          ۱ حبه             نان                  ۱ عدد

طرز تهیه:

نخود را با مقداری آب بپزید به طوریکه در پایان کار آبی در قابلمه نباشد. بادمجان را به صورت مکعبی خرد کرده و سرخ کنید و یا کمی روغن به بادمجان ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. نان را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن آغشته کرده و در فر می گذاریم تا کمی خشک شود و تغییر رنگ دهد.

برای سس این غذا هم ماست و آبلیمو و سیر له شده و جعفری خرد شده و ارده و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.

در ظرف سرو کمی از سس ریخته و بعد ماست و نخود را ریخته و دوباره سس روی آن میریزیم و در نهایت نان ها را روی مواد می چینیم. برای تزیین از جعفری خرد شده و انار دانه شده می توان استفاده کرد.

میتوان کدو به همراه بادمجان استفاده کرد. میتوان در این غذا از سیب زمینی مکعبی و سرخ شده هم استفاده کرد. میتوان از مرغ خرد شده و سرخ شده و یا پخته و ریش شده هم استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی