مواد لازم:
برنج ۵۰۰ گرم گشنیز ۷۰ گرم فلفل سبز تند ۱ عدد
نعنا ۳۰ گرم مرغ ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد
ماست ۳۰۰ گرم ادویه مقدار لازم روغن مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با ماست و نمک و ادویه ها و فلفل سبز تند خرد شده مزه دار کرده و ۱ ساعت می گذاریم بماند. آب را به همراه دارچین، هل و میخک جوش آورده و برنج را ابکش میکنیم. در قابلمه روغن ریخته و مرغهای مزه دار شده را کف ظرف ریخته و قدری از برنج ابکش شده را روی میریزیم و سبزیها و پیاز سرخ شده را اضافه کرده و بقیه برنج را روی آن میریزیم و می گذاریم تا دم شود.
ادویه های لازم برای این غذا دارچین، گرام ماسالا، هل،میخک، پودر چیلی، پودر تخم گشنیز، سیر و زنجبیل است.