آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

سیب زمینی      ۱ کیلو               فلفل دلمه ای     ۱ عدد               قارچ          ۱۰ عدد    

تخم مرغ          ۳ عدد               ارد سوخاری      مقدار لازم        جعفری        ۲۰ گرم     

نمک و فلفل       مقدار لازم        ارد سفید           مقدار لازم        رب               ۱ ق غ

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را پخته و بکوبید و نمک و فلفل و کمی ارد سوخاری و ۲ عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید. در تابه ای پیاز را تفت داده و فلفل دلمه ای و قارچ اضافه کنید و تفت دهید و کمی هم رب و نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی کاملا این مواد خشک شد جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

کمی از سیب زمینی آماده شده برداشته و از موادی که تفت داده اید وسط ان ریخته و به صورت گرد یا مستطیل درآورده و در ارد سفید بغلتانید. بعد در تخم مرغ و در نهایت در ارد سوخاری و بعد هم در روغن سرخ کنید و یا در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

برای مواد میانی میتوان از مرغ چرخ شده و یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی