مواد لازم:
سیب زمینی ۱ کیلو فلفل دلمه ای ۱ عدد قارچ ۱۰ عدد
تخم مرغ ۳ عدد ارد سوخاری مقدار لازم جعفری ۲۰ گرم
نمک و فلفل مقدار لازم ارد سفید مقدار لازم رب ۱ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را پخته و بکوبید و نمک و فلفل و کمی ارد سوخاری و ۲ عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید. در تابه ای پیاز را تفت داده و فلفل دلمه ای و قارچ اضافه کنید و تفت دهید و کمی هم رب و نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی کاملا این مواد خشک شد جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
کمی از سیب زمینی آماده شده برداشته و از موادی که تفت داده اید وسط ان ریخته و به صورت گرد یا مستطیل درآورده و در ارد سفید بغلتانید. بعد در تخم مرغ و در نهایت در ارد سوخاری و بعد هم در روغن سرخ کنید و یا در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی میتوان از مرغ چرخ شده و یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد.