مواد لازم:
برنج ۴ پیمانه سینه مرغ ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد نخودفرنگی ۱/۲ پیمانه رشته ورمیشل ۱ پیمانه
هویج ۲ عدد نمک و فلفل مقدار لازم ادویه گراماسالا ۱ ق غ
کشمش ۱/۲ پیمانه پودر لیمو عمانی ۱ ق غ ادویه بریانی ۱ ق غ
زردچوبه مقدار لازم کره و روغن مقدار لازم زعفران مقدار لازم
طرز تهیه:
برنج را ابکش کنید. سیب زمینی را مکعبی خرد کرده و سرخ کنید. هویج را بخارپز کرده و به صورت مکعبی خرد کنید. رشته ورمیشل سوپی را خرد کرده و با کمی روعن تفت دهید و ۱/۴ اب اصافه کنید تا رشته ها نرم شود. پیاز را خلالی کرده و تفت دهید و مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شود و کشمش را هم اصافه کنید و بقیه مواد اماده شده را اصافه کنید و ادویه ها و زعفران را هم اصافه کنید. این مواد را لابه لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.
ادویه های لازم برای ادویه بریانی:
زردچوبه ۲ ق غ پودر تخم گشنیز ۲ ق غ دارچین ۲ ق غ
زنجبیل ۱ ق غ پودر پیاز ۲ ق غ هل ۱ ق غ
پودر سیر ۱/۵ ق غ فلفل سیاه ۲ ق غ پودر جوزهندی ۱ ق م
پودر میخک ۱ ق م
ادویه ها مخلوط کنید و به اندازه ۱ تا ۲ ق غ در این غذا استفاده کنید.