آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پلو بریانی عربی

مواد لازم:

برنج          ۴ پیمانه            سینه مرغ                 ۳۰۰ گرم           سیب زمینی           ۲ عدد  

 پیاز          ۲ عدد               نخودفرنگی               ۱/۲ پیمانه        رشته ورمیشل        ۱ پیمانه

هویج         ۲ عدد               نمک و فلفل               مقدار لازم       ادویه گراماسالا       ۱ ق غ

کشمش       ۱/۲ پیمانه         پودر لیمو عمانی         ۱ ق غ             ادویه بریانی          ۱ ق غ

زردچوبه     مقدار لازم         کره و روغن               مقدار لازم       زعفران                  مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را ابکش کنید. سیب زمینی را مکعبی خرد کرده و سرخ کنید. هویج را بخارپز کرده و به صورت مکعبی خرد کنید. رشته ورمیشل سوپی را خرد کرده و با کمی روعن تفت دهید و ۱/۴ اب اصافه کنید تا رشته ها نرم شود. پیاز را خلالی کرده و تفت دهید و مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید تا سرخ شود و کشمش را هم اصافه کنید و بقیه مواد اماده شده را اصافه کنید و ادویه ها و زعفران را هم اصافه کنید. این مواد را لابه لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.

ادویه های لازم برای ادویه بریانی:

زردچوبه            ۲ ق غ           پودر تخم گشنیز        ۲ ق غ      دارچین                  ۲ ق غ

زنجبیل              ۱ ق غ            پودر پیاز                 ۲ ق غ        هل                      ۱ ق غ 

پودر سیر           ۱/۵ ق غ        فلفل سیاه                ۲ ق غ        پودر جوزهندی     ۱ ق م

پودر میخک       ۱ ق م 

ادویه ها  مخلوط کنید و به اندازه ۱ تا ۲ ق غ در این غذا استفاده کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی