مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد
روغن مقداری فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک و فلفل مقدار لازم
رب ۱ ق غ پنیر پیتزا مقدار لازم پودر سیر مقداری
طر، تهیه:
بادمجان ها را نصف کرده و با چاقو چند شیار روی آن ایجاد کرده و کمی روغن زیتون روی آن بمالید و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم. میتوانید به جای قرار دادن بادمجان در فر آن را سرخ کنید. در تابه ای پیاز را تفت داده و گوشت و پودر را اضافه کرده و بعد از تفت گوشت فلفل دلمه ای را اضافه کرده و رب و نمک و فلفل را اضافه کنید( میتوانید به جای رب از کنسرو گوجه استفاده کنید)از این مواد روی بادمجان ها ریخته و کمی پنیر پیتزا هم روی آن بریزید. در فر قرار بدهید تا پنیر آب شود.