آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

سینه مرغ          ۵۰۰ گرم       فلفل دلمه ای         ۱ عدد             پیاز              ۱ عدد

سس سفید        ۱ پیمانه        نان ترتیلا             ۱۰ عدد            نمک و فلفل   مقدار لازم

روغن زیتون      ۲ ق غ          پنیر پیتزا             مقدار لازم       اویشن           مقداری

ذرت                 ۳ ق غ

مواد سس:

سس مایونز        ۲ ق غ        ماست       ۲ ق غ          سرکه بالزامیک        ۱ ق چ

سس خردل         ۱ ق چ        پیازچه      ۱ ساقه          نمک و فلفل           مقدار لازم

سس باربیکیو      ۱ ق چ        سیر          ۱ حبه

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری خرد کرده و با نمک و فلفل و روغن زیتون و اویشن مزه دار کنید.

پیاز را تفت دهید و مرغ ها را اضافه کنید. در نهایت فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید. 

روی نان ترتیلا سس سفید بریزید، از مواد اماده شده روی سس بریزید و کمی پنیر پیتزا ریخته و لوله کنید. سپس در ساندویچ ساز بگذارید تا پرس شود.

برای درست کردن سس همه مواد را مخلوط کرده و استفاده کنید.

میتوانید نان های لوله شده را کنار هم در ظرفی چیده و روی آن پنیر پیتزا و کمی سس قرمز که از مخلوط پوره گوجه و ادویه و نمک و فلفل درست کرده اید روی ان بریزید و در فر قرار دهید تا روی ان طلایی شود.

  • ۰۲/۱۰/۲۰

انچیلادای مرغ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی