مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۱ عدد
سس سفید ۱ پیمانه نان ترتیلا ۱۰ عدد نمک و فلفل مقدار لازم
روغن زیتون ۲ ق غ پنیر پیتزا مقدار لازم اویشن مقداری
ذرت ۳ ق غ
مواد سس:
سس مایونز ۲ ق غ ماست ۲ ق غ سرکه بالزامیک ۱ ق چ
سس خردل ۱ ق چ پیازچه ۱ ساقه نمک و فلفل مقدار لازم
سس باربیکیو ۱ ق چ سیر ۱ حبه
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری خرد کرده و با نمک و فلفل و روغن زیتون و اویشن مزه دار کنید.
پیاز را تفت دهید و مرغ ها را اضافه کنید. در نهایت فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کنید.
روی نان ترتیلا سس سفید بریزید، از مواد اماده شده روی سس بریزید و کمی پنیر پیتزا ریخته و لوله کنید. سپس در ساندویچ ساز بگذارید تا پرس شود.
برای درست کردن سس همه مواد را مخلوط کرده و استفاده کنید.
میتوانید نان های لوله شده را کنار هم در ظرفی چیده و روی آن پنیر پیتزا و کمی سس قرمز که از مخلوط پوره گوجه و ادویه و نمک و فلفل درست کرده اید روی ان بریزید و در فر قرار دهید تا روی ان طلایی شود.