مواد لازم:
سینه مرغ ۵۰۰ گرم فلفل دلمه ای ۱ عدد پیاز ۱ عدد
نان تست ۱ بسته پودر پیاز ۱ ق چ سیر ۱ حبه
فلفل سیاه ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ اویشن ۱ ق چ
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم نمک مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
کره ۳۰ گرم ارد ۳ ق غ شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و سیر را اضافه کرده و مرغ را هم اضافه میکنیم. نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کرده و در نهایت فلفل دلمه اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.
برای سس بشامل ارد را به همراه کره تفت داده و شیر و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شود.
کف ظرف را چرب کرده و نان تست را میچینیم. مواد آماده شده را روی نانها ریخته و کمی از سس بشامل را میریزیم و دوباره نان میچینیم.در نهایت سس بشامل ریخته و پنیر را روی ان میریزیم. در فر ۱۸۰ درجه ۳۵ دقیقه بماند. برای خوشرنگ شدن میتوان چند دقیقه گریل را روشن کرد