مواد لازم برای خمیر:
آرد حدود 1پیمانه مایه خمیر 1ق چ نمک 1ق چ
آب ولرم به اندازه کافی
مواد داخلی کلاف:
سینه مرغ 1عدد پیاز 2 عدد سیر 2 حبه
پنیر گودا 2ق س فلفل و نمک مقدار لازم پاپریکا کمی
طرز تهیه:
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر منسجمی بدست بیاد وبه دستتون نچسبه اگه میچسبید اینقدر ارد اضافه کنید تا به دستتون نچسبه میز کار را آرد پاشی کنید واز خمیر گلوله هایی برداریدچونه ها را باز کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید
گوشت مرغ را چرخ کرده وپنیر را اضافه کرده وبعد سیرها را له میکنیم وپیازها را خرد کرده با نمک وفلفل وپاپریکا مخلوط میکنیم ازاین مواد گلوله هایی به اندازه نارنگی برمیداریم بعد اون نوارهای خمیری رو روی گوشت میپیچیم تا به شکل کلاف دربیاد وتوی سینی چرب شده قرار میدیم روی کلافها رو زرده تخم مرغ با کمی کره آب شده میزنیم و درفر 200 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه میپزیم.