آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

سوسیس

مواد لازم:

سینه مرغ              ۵۰۰ گرم        تخم مرغ        ۱ عدد           شیرخشک        ۱۰ گرم

نشاسته ذرت           ۷۵ گرم        روغن مایع      ۵۰ گرم          آب                ۵۰ گرم

پودرآب پنیر           ۱۰ گرم          پودر پیاز       ۱ ق چ           دارچین           ۱/۴ ق چ

پودر تخم گشنیز      ۱/۴ ق چ       زنجبیل         ۱/۲ ق چ        سیر               ۳ حبه

میخک                  ۱ عدد           پودر خردل    ۱/۴ ق چ        یخ خرد شده    ۵۰ گرم

فلفل سفید             ۱/۲ ق چ       پاپریکا         ۱/۴ ق چ        نمک               ۲ ق چ

پودرپنیر پارمسان     ۲۰ گرم         اسانس دود    ۴ قطره.         پودر هل         ۱/۴ ق چ

فلفل قرمز             ۱/۲ ق چ       اویشن          ۱/۳ ق چ        پودر سیر         ۱ ق چ

طرز تهیه:

مرغ و سیر را در دستگاه غذاساز مخلوط میکنیم و بعد بقیه مواد را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه باید با دستگاه مخلوط شود. این مواد را داخل قیف بدون ماسوره ریخته و روی سلفون به صورت لوله ای میریزیم و سلفون را جمع میکنیم و سر و ته ان را بسته و به اندازه دلخواه سوسیس ها را با نخ جدا کرده و گره میزنیم.

سوسیس ها را در سبدی که در قابلمه قرار داده ایم گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه میپرد.) درون قابلمه تا زیر سبد آب باشد تا سوسیس ها با بخار پخته شود(

اگر پودر آب پنیر نداشتید به جای آن شیر خشک بریزید

شیرخشک هم شیرخشک قنادی است نه شیرخشک بچه

  • ۹۹/۱۰/۲۲

سوسیس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی