مواد لازم:
قارچ 300گرم پیاز 1عدد آب مرغ 1پیمانه
کره 100گرم آبلیمو 2ق.غ شیر 1پیمانه
آرد 6الی 7 ق.غ خامه و جعفری برای تزیین نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
قارچ ها را ورقه کرده و تفت می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را با کره کمی تفت داده و آرد را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم، سپس کمی آب جوش اضافه می کنیم و می گذاریم تا 10 دقیقه بجوشد. سپس این مواد را از صافی عبور می دهیم و قارچ ها و آب مرغ را اضافه می کنیم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم.