آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

شامی پوک

مواد لازم:

پیاز        1 عدد            سیب زمینی      1 عدد             تخم مرغ          2تا 3 عدد

لپه         250 گرم        فلفل و نمک               مقدار لازم       گوشت             350 گرم

زردچوبه   کمی             زعفران                      کمی                بکینگ پودر      2 ق چ

ماست     1 ق س         سبزی خشک معطر      1 ق س 

طرز تهیه:

گوشت و پیاز وفلفل و زردچوبه را به همراه آب در قابلمه میریزیم تا بپزد. در اواخر پخت لپه و سیب زمینی را اضافه میکنیم و در نهایت نمک هم میریزیم. این مواد را چرخ میکنیم. 2 عدد تخم مرغ را به همراه بکینگ پودر کمی هم زده و نمک و فلفل و زعفران را اضافه میکنیم و در نهایت مخلوط گوشت و لپه را اضاقه میکنیم. این مواد را 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کمی سفت شود. روی یک نلعبکی کیسه فریزر کشیده و دست را با کمی ماست مرطوب کرده و یک گلوله از مواد برداشته و روی کیسه فریزر به صورت دایره پهن کرده و یک سوراخ وسط آن ایجاد کرده و بعد در تابه سرخ میکنیم. اگر در تابه انداختیم و وا رفت باید تخم مرغ سوم را اضافه کرد. واگر احساس کردید مایه شل است آرد نخودچی اضافه کرد.

به جای لپه میتوان از نخود استفاده کرد.

  • ۹۵/۰۶/۰۳

شامی پوک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی