مواد لازم:
پیاز 1 عدد سیب زمینی 1 عدد تخم مرغ 2تا 3 عدد
لپه 250 گرم فلفل و نمک مقدار لازم گوشت 350 گرم
زردچوبه کمی زعفران کمی بکینگ پودر 2 ق چ
ماست 1 ق س سبزی خشک معطر 1 ق س
طرز تهیه:
گوشت و پیاز وفلفل و زردچوبه را به همراه آب در قابلمه میریزیم تا بپزد. در اواخر پخت لپه و سیب زمینی را اضافه میکنیم و در نهایت نمک هم میریزیم. این مواد را چرخ میکنیم. 2 عدد تخم مرغ را به همراه بکینگ پودر کمی هم زده و نمک و فلفل و زعفران را اضافه میکنیم و در نهایت مخلوط گوشت و لپه را اضاقه میکنیم. این مواد را 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کمی سفت شود. روی یک نلعبکی کیسه فریزر کشیده و دست را با کمی ماست مرطوب کرده و یک گلوله از مواد برداشته و روی کیسه فریزر به صورت دایره پهن کرده و یک سوراخ وسط آن ایجاد کرده و بعد در تابه سرخ میکنیم. اگر در تابه انداختیم و وا رفت باید تخم مرغ سوم را اضافه کرد. واگر احساس کردید مایه شل است آرد نخودچی اضافه کرد.
به جای لپه میتوان از نخود استفاده کرد.