آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

شامی دال عدس

مواد لازم:

دال عدس        150 گرم       پیاز    1 عدد        آرد سوخاری          2 ق غ

تخم مرغ         1 عدد             سیر    2 حبه       پودر لیمو عمانی     مقدار لازم

نمک و فلفل     مقدار لازم       هویج   1عدد        گوشت چرخ کرده    300 گرم

زعفران           کمی 

طرز تهیه:

دال عدس را با 1و 1/4 لیوان آب میپزیم.پیاز را رنده کرده و آب آن را دور  میریزیم. هویج را رنده کرده و با گوشت و پیاز و زعفران و دال عدس و نمک و فلفل و پودر لیمو و آرد سوخاری مخلوط کرده و ورز میدهیم. در نهایت در  روغن سرخ میکنیم.

  • ۹۵/۰۴/۰۷

شامی دال عدس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی