آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

سینه مرغ                1 عدد          پنیرپارمزان            1 ق.س        سیر له شده      4حبه

جعفری                   2 ق.س       روغن زیتون            1/4 پ        نان باگت        تعداد لازم

پنیرگودا ورقه ای      مقدار لازم    نمک و فلفل سیاه 

 مواد مورد نیاز سس مرغ:

پیاز                        1 عدد کوچک        فلفل دلمه ای قرمز      1 عدد         سیر               4 حبه 

آب لیموترش             2 ق.س              روغن زیتون                3 ق.س       زیره سبز        1/2 ق.چ

پودر زنجبیل             1/2 ق.چ            جوز هندی                 1 ق چ         فلفل قرمز      1/2 ق.چ

نمک                       1 ق.س              سرکه                       2 ق.س       عسل             2 ق.س 

طرز تهیه :

تمام مواد سس مرغ را در دستگاه غذاساز بریزید تا بصورت سس غلیظ درآید. سپس سینه های  مرغ را در سینی فر قرار دهید و چند برش روی آن ایجاد کرده و با این سس تمام قسمت های آن راآغشته کنید روی سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت قرار دهید با دمای 180 درجه سانتیگراد. 

بعد از سرد شدن آنها را برش دهید داخل نان های باگت را کمی خالی کنید و تکه های مرغ را با ورق های پنیر بپوشانید  و درون نان باگت را با آنها پر کنید. روی سطح نان چند برش ایجاد کنید و کمی با اسپری اب روی نان ها بپاشید و با مخلوط پنیرپارمزان و سیرله شده و جعفری و روغن زیتون و نمک و فلفل روی نان هار ا اغشته کنید و با کاغذ فویل بپوشانید سپس در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه آنها را گریل کنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی