مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد پنیرپارمزان 1 ق.س سیر له شده 4حبه
جعفری 2 ق.س روغن زیتون 1/4 پ نان باگت تعداد لازم
پنیرگودا ورقه ای مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
مواد مورد نیاز سس مرغ:
پیاز 1 عدد کوچک فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد سیر 4 حبه
آب لیموترش 2 ق.س روغن زیتون 3 ق.س زیره سبز 1/2 ق.چ
پودر زنجبیل 1/2 ق.چ جوز هندی 1 ق چ فلفل قرمز 1/2 ق.چ
نمک 1 ق.س سرکه 2 ق.س عسل 2 ق.س
طرز تهیه :
تمام مواد سس مرغ را در دستگاه غذاساز بریزید تا بصورت سس غلیظ درآید. سپس سینه های مرغ را در سینی فر قرار دهید و چند برش روی آن ایجاد کرده و با این سس تمام قسمت های آن راآغشته کنید روی سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت قرار دهید با دمای 180 درجه سانتیگراد.
بعد از سرد شدن آنها را برش دهید داخل نان های باگت را کمی خالی کنید و تکه های مرغ را با ورق های پنیر بپوشانید و درون نان باگت را با آنها پر کنید. روی سطح نان چند برش ایجاد کنید و کمی با اسپری اب روی نان ها بپاشید و با مخلوط پنیرپارمزان و سیرله شده و جعفری و روغن زیتون و نمک و فلفل روی نان هار ا اغشته کنید و با کاغذ فویل بپوشانید سپس در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه آنها را گریل کنید.