مواد لازم:
بادمجان 1 کیلو گوشت چرخ کرده 200 گرم پودر سوخاری 2 ق غ
شیر 1 ق غ تخم مرغ 1 عدد رب 2 ق غ
جعفری 2 ق غ نمک و فلفل مقدار لازم پیاز و سیر از هر کدام 2 عدد
طرز تهیه:
بادمجان را از وسط نصف کرده و با پوست سرخ میکنیم. قبل از سرخ کردن وسط هر قسمت را برشی میزنیم. پیاز و سیر را تفت داده و گوشت را اضافه کرده تفت میدهیم. رب و جعفری را اضافه میکنیم. داخل بادمجانها را هم در آورده و با پودر سوخاری و شیر میکس کرده و به مواد قبلی اضافه کرده وقتی مواد سرد شد تخم مرغ را اضافه میکنیم. در ظرف پیرکس چرب کرده بادمجانها را چیده و از این مواد در وسط ریخته و با بادمجان روی مواد را میپوشانیم. در فر 200 درجه 1 ساعت بماند.
بهتر است بادمجانها بلند باشند تا کاملا روی مواد را بگیرد. این مواد برای 4 نفر میباشد.