آشپزی

آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

رز بادمجان

مواد لازم:

بادمجان       1 کیلو             گوشت چرخ کرده    200 گرم           پودر سوخاری      2 ق غ 

شیر           1 ق غ             تخم مرغ               1 عدد               رب                   2 ق غ     

جعفری        2 ق غ             نمک و فلفل           مقدار لازم         پیاز و سیر          از هر کدام 2 عدد 

طرز تهیه:

بادمجان را از وسط نصف کرده و با پوست سرخ میکنیم. قبل از سرخ کردن وسط هر قسمت را برشی میزنیم. پیاز و سیر را تفت داده و گوشت را اضافه کرده تفت میدهیم. رب و جعفری را اضافه میکنیم. داخل بادمجانها را هم در آورده و با پودر سوخاری و شیر میکس کرده و به مواد قبلی اضافه کرده وقتی مواد سرد شد تخم مرغ را اضافه میکنیم. در ظرف پیرکس چرب کرده بادمجانها را چیده و از این مواد در وسط ریخته و با بادمجان روی مواد را میپوشانیم. در فر 200 درجه 1 ساعت بماند.

بهتر است بادمجانها بلند باشند تا کاملا روی مواد را بگیرد. این مواد برای 4 نفر میباشد.

  • ۹۳/۱۱/۱۲

رزبادمجان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی