مواد لازم:
مرغ چرخ کرده 500 گرم پیاز 2 عدد نمک و فلفل مقدار لازم
پیاز داغ 1 عدد زرشک 3 ق س فلفل سبز 1 عدد
رب 2 ق س هویج 2 عدد زعفران مقدار لازم
طرز تهیه:
یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را گرفته و با گوشت مرغ که دوبار چرخ شده و نمک و فلفل و زعفران مخلوط کرده و ورز میدهیم. این مخلوط را روی فویل چرب شده به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم. زرشک تفت داده و هویج پخته و پیازداغ و فلفل سبز برش داده را روی گوشت گذاشته و به کمک فویل رل میکنیم. در همان فویل پیچیده و در ظرفی قرار داده و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بماند. این غذا را میتوان روی شعله مستقیم گاز هم آماده کرد.
برای درست کردن سس غذا یک پیاز را تفت داده و رب را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و کمی آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا سس آماده شود.