مواد لازم:
بادمجان 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد گوشت چرخ کرده 50 گرم
پیاز 1 عدد سیب زمینی پخته 2 عدد ژامبون مرغ 150 گرم
سیر 4 حبه سس سفید 5 ق غ نمک و فلفل میزان لازم
ذرت 250 گرم زردچوبه و آویشن مقدار لازم رب مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را تفت داده و گوشت و زردچوبه و آویشن و ژامبون و ذرت ورب را اضافه میکنیم و سیب زمینی خرد شده را اضافه میکنیم. بادمجانها را حلقه کرده و سرخ میکنیم. منظور از سس سفید سسی است که با تفت دادن 2 ق غ آرد در 4 ق غ کره و اضافه کردن 1 لیوان شیر بدست می آید.
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و سس سفید میمالیم و بادمجانها را چیده و از مواد آماده ریخته و کمی سس سفید و کمی پنیر پیتزا و لایه ها را دوباره تکرار کرده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بماند.
میتوان ژامبون را حذف کرد و از گوشت بیشتری استفاده کرد.